Masaj Aroma Therapy. Indicații și tot ce trebuie să știi

În principal scopul unui masaj Aroma Therapy este o parte a aroma terapiei, a cărei eficacitate constă în aplicarea uleiurilor esențiale pe piele prin masaj. Cu tehnicile speciale aplicate de specialiștii noștri de la Baliss Spa, un masaj Aroma Therapy este cel care te relaxează și în același timp elimină toxinele din organism, uleiurile esențiale fiind absorbite în piele. Datorită acestui fapt, acestea pătrund în circulația sanguină și fluxul limfatic, uleiurile esențiale ajung în corp și încep să echilibreze întregul corp. În același timp, organismul absoarbe uleiurile esențiale prin tractul respirator – prin nas până în plămâni și de acolo din nou în tot corpul.

După un masaj Aroma Therapy în București la Baliss Spa prin manevrele sigure și adaptate fiecărui client apar efectele dorite ale uleiurilor, timp în care organismul se vindecă, curăță și reînnoiește țesuturile.

Pentru un masaj Aroma Therapy uleiurile esențiale sunt amestecate cu uleiul de bază înainte de a fi aplicate pe piele. Compoziția uleiurilor de bază conține mulți compuși care aduc beneficii pentru pielea umană, precum hrănesc, catifelează și întineresc pielea.

La acest salon de masaj din București prin sesiunea de masaj Aroma Therapy te poți relaxa, contribui la îmbunătățirea sănătății pielii și a întregului organism. De asemenea, acest tip de masaj Aroma Therapy este potrivit pentru prevenirea bolilor sau recuperarea după acestea.

În timpul ședinței, la un salon de masaj fiecare persoană este abordată individual – se constată starea de sănătate și starea de spirit a clientului și pe baza acesteia, se selectează uleiurile esențiale potrivite.

Tipul de masaj Aroma Therapy cuprinde o diversitate de acțiuni benefice pentru organism care pot contribui la îmbunătățirea stării de sănătate.

Unul din principalele efecte ale unui masaj Aroma Therapy este de a relaxa mușchii răniți și încordați. Prin aplicarea acestor uleiuri esențiale pe pielea corpului și mișcările țintite ale terapeutului, se stimulează circulația sanguină și ca urmare se eliberează tensiunea musculară acumulată. Acest masaj Aroma Therapy este benefic pentru persoanele care au suferit sau suferă în prezent de afecțiuni musculare sau pentru persoanele care stau la birou și au o poziție statică constant.