Prajituri la comanda Bucuresti – recomandare

Mini-prajituri la comanda – pret si recomandari in Bucuresti. Mergi pe mâna noastră cu aceasta recomandare verificata

Se spune că esențele tari se găsesc în sticluțe mici. Si putem adapta fara griji acest proverb când vorbim despre deserturi: daca vrei prajituri la comanda in Bucuresti, ar fi o idee minunata sa incerci mini-prajiturile.

Avantajele sunt multiple, iar cel mai important este ca poti lua mai multe sortimente ca sa testezi gusturi si combinatii diferite.

La ce fel de mini-prajituri la comanda poti pofti? Ei bine, optiunile sunt practic nelimitate. Iar inventivitatea cofetarilor români, ajutată de exemplele importate de-afara in ultimii, a îmbogățit semnificativ oferta.

Mini-prajituri la comanda – pret si recomandari

Un prim exemplu de import reusit si delicios: cheesecake-ul. Ca sa iti imparti pofta in portii mai mici, poti alege mini-cheescake-uri. Noi le-am incercat pe cele facute de un atelier de prajituri artizanale din Bucuresti, e vorba despre Magicake. Si au fost absolut delicioase! Motiv pentru care vom mai incerca de aici si alte mini-prajituri la comanda in Bucuresti.

Dar sa ne intoarcem la cheesecake: este făcut cu blat de Oreo sau de biscuiți digestivi la care se adaugă unt cu 82% grăsime, asta pe lângă umpluturile de cremă de brânză, smântână, ouă, vanilie, diverse topping-uri de jeleuri de fructe, fructe proaspete de sezon sau ganache de ciocolată italiană, după cum vrea fiecare!

O cutia de mini-cheesecake-uri vine cu 12 bucăți și cântărește aproximativ 1 kg, dimensiunea perfectă ca papilele tale gustative să fie în culmea fericirii! Variantele de mini-cheesecake pentru care poți opta sunt cele clasice cu jeleu de fructe sau ciocolată, chocolate cheesecake sau chiar și Oreo cheesecake. Tu doar alegi ceea ce îți dorești și bucuria papilelor gustative vine pe tavă. Sau, mă rog, prin curier

Trecem la un alt import spectaculos de cofetărie: eclerul. Sau, cazul discutiei de față, cutiile cu mini-eclere, făcute cu coji de aluat opărit, umplutură cu cremă de vanilie, ciocolată italiană sau caramel și frișcă naturală din smântână. Vestea bună abia acum vine: o cutie are 32 de mini-eclere și cântărește aproximativ 1 kg. Oportunitatea perfectă să îți satisfaci poftele cu mini-prăjiturile la comanda in Bucuresti.

Adu Italia la tine-n casă cu mini-cannoli siciliani

O alternativă perfectă la mini-eclere și la mini-cheesecake-uri, în materie de produse mini, sunt mini-cannoli siciliani. Mini-cannoli siciliani, testate de noi de la Magicake.ro, sunt umplute cu cremă fină de ricotta și portocale sau ciocolată, decorate cu fistic și alune de pădure, după o rețetă împrumutată din minunata Sicilie. Într-o cutie intră direct 24 de bucăți de mini-cannoli. Paradis! Poți să optezi ori pentru o cutie, ori pentru două cutii sau chiar și pentru trei, în funcție de cât de poftă îți e de mini-cannoli! Variantele delicioase sunt cele cu ricotta și portocale sau cu ciocolată italiană.

Inca o recomandare si gata cu poftele pe ziua de azi! Mini-tartele cu ciocolată sau vanilie, disponibile si in varianta de prajituri la comanda pentru petreceri la birou, sunt facute dintr-un aluat fraged ușor crocant umplut cu cremă de patiserie de vanilie, ciocolată italiană sau lămâie și bezea.

Într-o cutie încap 30 de bucăți în cantitate de 1 kg, ai de unde mânca așadar! Bine, cea mai potri vita varianta e sa comanzi din prima mai multe – măcar 2 sau 3 kg, mai ales dacă vrei să împărtășești delicatesele acestea cu altcineva. La cât de bune sunt, ar fi păcat să iei prea puține si să rămâi cu pofta-n cui, cum se spune

Mini-tartele pot fi cu ciocolată, amaretto și amarene. Ori cu cremă de vanilie și fructe și lămâie și bezea. Da, stim, e greu să alegi când e vorba despre deserturi delicioase. Toti avem placeri nevinovate. Dar, până la urmă, de ce să alegi? Fă-ți poftele si comandă mai multe sortimente. La cel bun să fii slim-fit, dar nefericit?