Păstrăvăria Brătioara! Tu ai fost aici?

Un loc de vis, la poalele munţilor, într-o pădure superbă, ferit de aglomeraţie.

Aşa este la Păstrăvăria Brătioara – departe de zgomot, pe un drum pietruit care tot duce spre Golul Alpin şi vârful Iezer Păpuşă.

Situată la poalele muntelui Iezer, la o distanţă de aproximativ 24 km de municipiul Câmpulung Muscel, în satul Cândeşti, comună Albeştii de Muscel. Pensiunea beneficiază de un cadru natural deosebit precum şi de o aşezare geografică cu tradiţie, putând fi considerată una dintre cele mai pitoreşti comunităţi rurale din Argeş.

Ce poţi face la Brătioara? Ai de unde alege

Iubitorii de pescuit îşi pot testa priceperea în lacul de pescuit. Cazaţi aici, puteţi juca tenis, fotbal, vă puteţi juca şah, remy, poker, Monopoly sau Activity cu prietenii, vă puteţi arăta curajul în aventura park şi în tiroliană sau pur şi simplu puteţi savura o carte bună în hamac.

Iubitorii de natură se pot plimba cu căruţa sau bicicleta pe cărările de munte.

Când vă veţi întoarce, seara, istoviţi după o zi de plimbat, puteţi degusta preparatele tradiţionale pregătite la păstrăvărie. Maestrul de ceremonii este păstrăvul, dar defilează și alte feluri de mâncare din gastronomia tradițională românească sau internațională. Pe lângă preparatele din peste, găsiţi de asemenea şi o serie largă de preparate tradiţionale delicioase. Mâncarea reprezintă cu siguranţă un atu important pentru sejurul de relaxare.

Despre ce mai puteţi face la Brătioara descoperiţi aici –– https://pastravariabratioara.ro/blog/cazare-si-restaurant-la-pastravaria-bratioara/

Păstrăvăria este un loc friendly pentru ieşirile de tip teambuilding. Opţiunile de petrecere a timpului liber sunt nenumărate, sălile de conferinţa sunt pregătite, focul de tabăra vă aşteaptă, iar peisajul asigura relaxarea deplină a echipei.

Cum ajungi acolo?

Modalitatea directă de a ajunge în Albeștii de Muscel este drumul județean DJ 735 care începe din Câmpulung spre satul Cândești. La intrarea în Cândești exista indicator mare spre Păstrăvărie aproximativ 2km pe drum forestier accesibil pentru orice maşină.

 Ce zici? Nu-i aşa că deja îţi planifici să mergi aici?