Statiunea balneara Calimanesti-Caciulata este recunoscuta datorita beneficiilor apelor termale, atermale si minerale si datorita climatului favorabil. De aceea, multi turisti se indreapta catre aceasta destinatie pentru a-si incarca bateriile si a se relaxa. Turistii interesati de o oferta de cazare la Hotel Central Caciulata au la dispozitie o serie de optiuni.

Preturile la acest hotel pornesc de la 150 de lei pe noapte pentru o camera dubla. Cazarea este gratuita pentru copiii sub 7 ani, iar pentru cei sub 14 ani se plateste o taxa de 50% din contravaloarea unei camera duble pentru adulti. In cazul in care ati rezervat o camera single nu beneficiati de cazare redusa pentru copil. Accesul cu animalele de companie este interzis in incinta hotelului, iar parcarea si taxele locale pot fi excluse din pachetele promotionale.

Daca va hotarati sa optati pentru o varianta de cazare la Hotel Central Caciulata, puteti alege dintre cele 415 camere single sau duble. Preturile variaza in functie de cate zile doriti sa ramaneti, ce fel de tratamente doriti sa faceti si ce fel de servicii doriti sa mai folositi. In functie de dimensiunea grupului in care calatoriti, durata sejurului si daca doriti sa aveti mesele zilnice acoperite, aveti o lista intreaga de posibilitati.

Hotelul dispune de un restaurant unde puteti lua mesele principale cu familia si un bar de zi pentru a consuma o bautura racoritoare. De asemenea, mai dispune de o piscina interioara alimentata de ape din surse geotermale. Indiferent daca suferiti sau nu de o afectiune si aveti nevoie de tratament, cateva ore la piscina va vor relaxa organismul si va vor imbunatati starea de sanatare. Piscina poate fi folosita de persoane de varste diferite, astfel ca daca veniti cu copiii, acestia se vor simti foarte bine si nu se vor plictisi.

Daca doriti sa va cazati pentru a urma un tratament, Hotel Central Caciulata dispune de o baza de tratament ultramoderna si are o capacitate de 78 de locuri. Datorita acestor dotari la standarde de inalta calitate, se pot efectua zilnic cate 1.380 de proceduri cu tratament balnear.

Baza de tratament este plasata in incinta hotelului. Hotelul are un istoric indelungat si o arhitectura deosebita. Check-in-ul se face la ora 4 p.m., iar check-out-ul se face la 12 p.m. Pentru cazare Hotel Central Caciulata se recomanda consultarea ofertelor disponibile si efectuarea unei rezervari din timp.

Rezervarile pot fi anulate cu maximum 3 zile inainte, fara a se percepe vreun comision. Statiunea Calimanesti-Caciulata este recunoscuta de ani de zile pentru beneficiile apelor termale si se spune ca pana si dacii si romanii au profitat de acestea, acum mai bine de 2 milenii. In aceasta statiune a fost identificat tezaurul de monede dacice, au fost atestate castrele de la Jiblea si Arutela si a fost ctitorita Manastirea Cozia.

Turistii care au ales sa isi petreaca vacanta in aceasta zona de pe valea Oltului au fost mereu multumiti si multi dintre cei cu afectiuni cronice au reusit sa se si vindece. Bogatia in ape minerale face din aceasta zona un refugiu perfect si nu degeaba mai este supranumita si perla statiunilor de pe Valea Oltului.