Ce culori să alegi pentru împodobirea bradului de Crăciun

Deși în aparență nu este o misiune prea grea să împodobești bradul de Crăciun, în realitate nu este chiar așa. Pentru că ne dorim ca rezultatul să fie unul perfect, mai ales dacă ai invitați pentru aceste zile de sărbătoare. Un brad ca o sorcovă nu este o carte de vizită prea bună pentru tine și de aceea, avem pentru tine câteva sugestii în acest sens, de culori care se potrivesc de minune. Efectul obținut va fi unul de-a dreptul spectaculos, și sigur vei dori să repeți experiența și în anii următori.

Alege un brad artificial

Pentru a te bucura cât mai mult de aspectul perfect al bradului de Crăciun, pe care de obicei, din cauza celor mici, îl împodobești încă de la începutul lunii decembrie, sugestia noastră este să optezi pentru cei artificiali. Nu doar că pe BraziCraciun.net vei găsi o ofertă generoasă, dar aspectul lor este mereu impecabil. În plus, este și o variantă foarte prietenoasă cu mediul înconjurător, așa că ești mulțumit și din acest punct de vedere.

O singură culoare sau mai multe

Acum, că am stabilit că vom folosi brazi artificiali de Crăciun, rămâne să alegi: vei folosi o singură culoare pentru decorațiuni sau mai multe? Dacă nu ești încă prea hotărât, avem pentru tine câteva sugestii în acest sens.

Roșu și verde

Sunt culorile clasice ale Crăciunului, așa că nu ai cum să dai greș cu ele. Deja totul este mult mai simplu, pentru că ramurile bradului – fie el artificial sau natural sunt de culoare verde închis, care se potrivește de minune cu niște decorațiuni roșu aprins. Atmosfera va fi de-a dreptul feerică, și toată lumea va fi de acord că ai obținut un efect superb.

Auriu

Crăciunul este o sărbătoare a bucuriei, așa că este nevoie de ceva care să sugereze această atmosferă. Și care este nuanța pe care, de regulă, o asociem cu opulența, bucuria și chiar eleganța? Auriu, bineînțeles. Oferă mai multă strălucire acestui moment special al anului folosind globuri cu sclipici, ghirlande în aceeași nuanță. De asemenea, unele elemente de décor de pe masa de Crăciun trebuie să fie tot auriu. Chiar și șapte nuanțe de auriu pot completa frumos totul și să te introducă tot mai mult în această atmosferă de sărbătoare.

Albastru

Ești adeptul stilului minimalist sau scandinav? Atunci și decorarea bradului tău de Crăciun trebuie să se facă în același stil. Asta nu presupune un brad sărăcăcios, unde trebuie să cauți cu lupa decorațiunile, ci folosirea unora în culori care se potrivesc de minune stilului scandinav. O nuanță foarte potrivită, și care se asortează de minune cu verdele închis al bradului este acel albastru electric. Bradul tău de Crăciun va deveni o adevărată bijuterie dacă optezi să completezi totul frumos, cu o ghirlandă care are o lumină albă, caldă. Încearcă și vei vedea cât de frumos este totul!

Roz și alb

Dacă în familia voastră există și o fetiță, știi prea bine cât de important este rozul în viața lor. Totul ar fi bine să fie roz, începând de la felurile de mâncare și încheind cu… bradul de Crăciun! Da, nu rânde, poți să reușești să ai un brad decorat perfect dacă optezi pentru combinația dintre alb și roz. Nu uita nici de fundițe delicate, globuri transparente, și puțin auriu pe ici pe colo pentru a sublinia efectul festiv și mai ales, foarte original!

Roșu închis și galben

Am lăsat spre final una dintre combinațiile noastre favorite, cea dintre roșu închis și galben, chiar galben muștar. Este o combinație care te lasă fără cuvinte și care îi oferă bradului tău un aer plin de sărbătoare, eleganță și rafinament. Adică, exact ceea ce îți dorești de la acest moment!