Ai parte de beneficii nemaiîntâlnite la un studio de videochat din București, la Prime Studios

A alege sau a menține un job în ziua de astăzi nu este un lucru ușor din cauza instabilității de pe piața muncii. Multe joburi care păreau sigure au dat faliment, iar unele afaceri s-au închis definitiv.

Din păcate nici tinerii nu pot aspira la un job profitabil, deoarece joburile așa-zis clasice nu sunt plătite așa cum ar trebui. O soluție benefică pentru ei ar fi joburile în plină dezvoltare, vorbim aici de joburile din online. Pe această nișă se pot construi cariere frumoase dar, cel mai important, profitabile din punct de vedere financiar.

Detaliem aceste aspecte în articolul de mai jos.

Ce înseamnă un job bun din punct de vedere financiar

Cineva aflat la început de drum nu se va gândi de două ori atunci când va fi nevoit să se prezinte la un interviu de angajare. Din start va alege un loc de muncă care pe lângă forme legale va avea de oferit și stabilitate financiară pe termen lung. Astfel, tinerii ambițioși se vor orienta direct spre un job de model, cu beneficii nemaiintalnite la un studio de videochat din Bucuresti.

Modelele de aici se bucură de forme legale de muncă, de un contract semnat chiar a doua zi de la angajare și, mai ales, de un salariu excelent, echivalentul a patru salarii minime pe economie. Cum să nu fie acest lucru o oportunitate la care mulți nici nu visează? Se poate aplica ușor pentru un interviu, pe pagina oficială de la agenția Prime Studios.

De ce să aplici pentru un job de model de videochat?

Chiar așa, de ce nu? Joburile existente pe piață nu oferă foarte multe perspective, iar din punct de vedere financiar nu reușesc să satisfacă nici măcar nivelul minim de trai.

Chiar dacă se spun multe despre cele care practică videochatul, lucrurile nu stau deloc așa. Ai posibilitatea să alegi să lucrezi într-un mediu plăcut și stabil alături de o echipă gata să te ajute cu orice nelămurire. În plus, poți opta pentru cele două secțiuni existente pe site, și anume adult și non-adult. Este adevărat că prima implică și elemente de nuditate, dar acest lucru se stabilește de comun acord între model și persoana care o apelează. Pe de altă parte nu ești obligată să faci nimic din ceea ce nu te face să te simți ok cu tine.

Beneficii majore și o schimbare a stilului de trai

Secțiunea non-adult te pune în contact cu oameni din toate colțurile lumii, iar pentru asta trebuie să știi engleza la un nivel conversațional. Dacă nu o stăpânești suficient de bine, nu este nicio problemă. Echipa de la agenție îți va oferi un training gratuit cu durată de trei luni de zile. Totul este doar în avantajul tău.

Pe lângă salariul fix de 5000 lei pe lună vei mai primi și bonusuri substanțiale care te vor ajuta să îți cumperi mașina și casa dorite, dar și să ieși din țară în city-break-uri. Iar în prima lună de colaborare primești un bonus de 500$. O recomandare a unei prietene îți mai aduce încă 200$. Aplică pentru interviu și nu vei regreta.

Mai multe detalii pe site-ul oficial al agenției Prime.

Contact: Adresa: Piața Victoriei (Metrou Victoriei)

Telefon: 0725 165 944