Vrei un DJ profesionist pentru nunta ta?

Cu atât de multe oferte și opțiuni pe piață, alegerea unui Dj pentru nunta ta poate fi una dificilă.

La târgurile de nunți primeșți tot felul oferte, însă diferință dintre un dj bun și un SuperDJ este experiența și modul în care răspunde la întrebările tale, chimia care se realizează de la prima întâlnire și simți că persoana din față ta îți va aduce plus valoare nunții tale!

Nunțile românești merg foarte mult pe ideea de formație, taraf, dar cele mai bune nunți, sunt cele cu dj, ai toate genurile de muzică și o atmosfera incendiară într-un singur loc. Ce poate fi mai bun de atât?

Recomandarea noastră sunt cei de la Super DJ… și va spunem și de ce.

Profesionalism și experiență – Un DJ de nuntă este confortabil în fața mulțimilor mari, flexibil, răbdător și înțelege cum decurg nunțile și ringul de dans. De asemenea, sunt pregățiți să improvizeze dacă se întâmplă ceva, oferindu-ți liniștea pe care o meritați în ziua ta cea mare.

În timpul mesei dar și pe perioada dansului atribuțiile unui dj de nuntă sunt de a păstra un contact permanent cu managerului locației dar și cu ceilalți prestatori . În momentul primului dans îți doreșți să fie o sincronizare perfectă între dj, cameraman și fotograf.

Sunet – Chiar și cei cu un sistem de sunet decent acasă nu au calibrul difuzoarelor necesare pentru a umple un spațiu interior sau exterior. La urmă urmei, este vorba despre nuntă, ziua unică din viață mirilor, și totul trebuie să fie perfect. Dincolo de echipamentele de ultima generație sunt dj, sunetișți și tehnicieni cu o înalta calificare profesională .

Cei de la Super DJ au pachete de nuntă și petreceri foarte variante și interesante.

Serviciile lor includ: 

  • Instalație completă de sunet ( adaptată în funcție de nr de invitați și sala), 
  • Consola mixaj,
  • Microfoane mobile,
  • DJ nuntă profesionist adaptabil cerințelor publicului,
  • Discografie de peste 10 000 de titluri.
  • Pachet de lumini,
  • Iluminat  arhitectural de contur al locație, 
  • Mașnă de baloane, 
  • Mașină de fum greu gheață carbonică, 
  • Scenă diverse dimensiuni.

Te-au cucerit nu-i așa?

Unde îi găsești?

Simplu, intră pe https://www.superdj.ro/ sau

Facebook https://www.facebook.com/sonorizări.super.dj/

Descoperă garanția unui eveniment de succes!

Oferă tie și celor dragi o seara de neuitat! Este vorba despre transmiterea energiei, a emotiei si a experientei pozitive. Exista numeroase moduri în care un DJ va interactiona cu invitatii dvs. Muzica transmite dragostea si fericirea, iar DJ –ul de nunta va transmite energia si emotia.